Sfaturi pentru un lash artist. Cum gestionezi progamarile de Sarbatori?

sfaturi-pentru-un-lash-artist-cum-gestionezi-progamarile-de-sarbatori

curs geneSe apropie cu pași repezi Sărbătorile de iarnă, poate cea mai aglomerată perioadă din an pentru un tehnician extensii gene fir cu fir. În această perioadă toate doamnele și domnișoare își doresc să arate cât mai bine, să aibă un look fresh și elegant și să se simtă frumoase în pielea lor. Astfel, de sărbători, cele mai multe femei apelează la serviciile unui lash artist și aleg să-și pună extensii de gene fir cu fir.

De multe ori se întâmplă ca în această perioadă un tehnician extensii gene să fie suprasolicitat și să nu mai facă față cu progamările. Așa se face că lash artistul muncește extrem de mult, devine obosit și tot nu reușește să-și programeze toate clientele. Îți sună cunoscut? Ce este de făcut pentru a evita o astfel de situație?
Ei bine, chiar din luna noimebrie lash artistul ar trebui să-și sune toate clientele fidele și să le programeze în luna decembrie. Având în vedere că aceste cliente vin pe tot parcursul anului la programări, nu ar fi corect ca tocmai de săbători acestea să rămână fără loc. Astfel, în primă fază un lash artist ar trebui să se asigure că aceste cliente fidele au o programare.
Mai apoi, tehnicianul poate să înceapă să ia și alte progamări, în limita timpului disponibil. Acesta nu ar trebui să uite de pauzele sale. Deși este tentant să lucrezi încontinuu pentru a câștiga mai mult, calitatea serviciilor unui lash artist are de suferit în cazul în care acesta nu ia scurte pauze. Intervine oboseala, așa că acest lucru nu este de dorit.
Dacă vrei să-ți perfecționezi tehnica chiar în prag de sărbători, înscrie-te la cursul online extensii gene al Paulei Lupu. Vei învăța de la trainerul premiat cum să aplici extensiile de gene în cel mai profesional mod posibil.